Incentiv i individualno


Ne putuju svi ljudi u grupi.

Imajući to na umu, nudimo individualne usluge kao i stručne savjete za Vaš odmor u Hrvatskoj. Ako tražite samo smještaj, transfer, jednodnevni izlet ili druge turističke usluge, tu smo da Vam pomognemo pri organizaciji, pomognemo savjetima i djelujemo u bilo kojem smislu koje Vama najviše odgovara.

Kada kažemo Jadran, mislimo Jadran.
Bila bi šteta ne vidjeti ostatak Dalmacije i što obala Jadranskog mora sve nudi. Iz tog smo razloga omogućili da i Vi na jednostavan način to učinite. Samo pitajte za mjesto koje želite posjetiti ili potražite naš savjet. Za sve drugo ćemo se mi pobrinuto imajući uvijek na umu da Vam omogućimo miran odmor sa maksimalnim zadovoljstvom.

Vaše osobno putovanje na Jadranu.

Upravo iz razloga što razumijemo važnost "jedinstvenog", omogućili smo ostvariti i ponuditi izlete i ture koje odgovaraju svakom zasebno. Da li se radi o jednodnevnom izletu ili višednevnoj turi, naš cilj je "izraditi" program za Vaš upit upravo tako da vidite i učinite što želite, a pri tom ostajemo fleksibilni u svakom smislu. Dodatno nudimo sve vrste hotela i smještaja, od jednostavnog privatnog smještaja do više luksuznog i uglednog boravka.