Nase usluge

Agencija Adria Travel osnovana je godine 2006 u Hrvatskoj od mladog bračnog para kao obiteljsko vođeni posao. Iako smo našu ponudu i usluge proširili i razradili tokom godina, i dalje želimo ostati mala i osobna tvrtka.

Iz toga razloga možete biti sigurni da ćemo svaki upit i svaku rezervaciju obraditi individualno i osobno pošto je za nas svaki gost i dalje VIP gost.

Što želimo postići:

  • predstaviti Vam ljepote Hrvaske
  • ponuditi Vam odmor kojega ćete se rado sječati
  • imati i zadržati zadovoljne goste

Što Vam nudimo:

  • Sve od nas ponuđene smještaje, osobno smo posjetili, vidjeli i to redovito radimo
  • U stalnom smo kontaktu sa ponuđivačima i kod problema pokušavamo iste rješiti odmah na licu mjesta
  • Trudimo se ispuniti Vam svaku individualnu želju vezanu za Vaš odmor
  • Organiziramo grupna- i incentive putovanja

Naš glavni cilj je predstaviti našu domovinu kao destinaciju za izvrstan odmor i pružiti Vam naše usluge savjetovanja prije i tokom Vašeg odmora.

 

Želimo sagraditi most između naših klijenata i naše domovine Hrvatske. Naša želja je da u mjestima Hrvatske pronađete svoj "novi dom". Adria Travel Vam stoji na raspolaganju i pokazuje Vam da putovanje Hrvatskom u pratnji stručnjaka nije samo obično putovanje već jedinstveno iskustvo kada upoznajete pravo gostoljubivost ove zemlje.

 

Vaše prednosti u kratko: 

***Kvaliteta

Ekipa Adria Travel Vam isključivo nudi odabrane smještaje. Orjentiramo se prema motu "klasa umjesto masa". Svaki smo objekt osobno posjetili i testirali. Samo smo na taj način u mogućnosti pružiti opsežno i iskreno savjetovanje.

***Najbolje cijene

Zahvaljujući našoj "uskoj" organizaciji i strategiji direktne prodaje, u mogućosti smo raditi sa minimalnim troškovima. Iz tog razloga možemo Vam ponuditi najvišu uslugu za najbolju cijenu. Usporedite sami.

***Sveobuhvatne usluge

Za sva pitanja stojimo Vam rado na raspolaganju. Na našoj web stranici možete pronaći mnogobrojne informacije koje će Vam pomoći kod planiranja Vašeg odmora u Hrvatskoj. 

***Sigurnost

Poslovnica Adria Travel je u Cavtatu kod Dubrovnika. Posebnu važnost polažemo Vašim osobnim podacima, koje u potpunosti povjerljivo koristimo.

***Iskustvo

Planiranje putovanja je povjerljiva stvar. U nas možete imati povjerenja jer imamo dugogodišnje iskustvo u posredovanju smještaja.