O nama

Sto radimo:

  • Svaki smještaj kojeg nudimo, osobno smo posjetili i to redovito ponavljamo
  • U neprekidnom smo kontaktu sa hotelima i vlasnicima privatnog smještaja, kod bilo kojih poteškoća odmah pronalazimo najbolje rješenje na licu mjesta 
  • Napravit ćemo sve što je u našoj moći kako bismo ispunili Vaša individualna očekivanja vezana za odmor u Hrvatskoj
  • Organiziramo grupna i incentivna putovanja

 Uglavnom poslujemo nudimo naše usluge na području Dubrovačke Županije, ali naše ponude možete koristiti i diljem Hrvatske, npr. u Zagrebu, Istri, Zadri i Splitu. U ovim područjima imamo dugogodišnje partnere koji nude jednaku kvalitetu kao što ju mi nudimo i odrađujemo.

 

Naša ekipa na Dubrovačkom području:

Đuro je osnivač putničke agencije Adria Travel. On organizira sve transfere i jednodnevne izlete na kopnu. Brine se za vozni park i vozače. Odlično priča Njemački i Hrvatski i vrlo dobro Engleski jezik, pa je ponekad i Vaš osobni vozač ili pratioc na izletima. Jedna od najvažnijih stvari za Đura su točnost vozača i čistoća vozila što našu uslugu prijevoza čini udobnom i izvrsnom.

Peggy je Vaš kontakt za sve rezervacije i pitanja. Ona se brine za dobar kontakt sa hotelima i privatnim smještajima. Na licu mjesta se brine za naše goste, a na moru i organizira jednodnevne izlete. Odlično priča Njemački, Engleski i Hrvatski i možete je bukirati kao svog osobnog vodiča jer je licencirani turistički vodič za regiju Dubrovnika. Odgovorit će na svako Vaše pitanje u roku 24 sata i biti uz Vas na licu mjesta kada god je to potrebno.

Jure, Martin, Petar su naši glavni vozači u Dubrovniku, uvijek na vrijeme, uredni i ljubazni. Oni se brinu da kod transfera brzo i sigurno dođete do svog odredišta. Na Englskom i Hrvatskom jeziku Vam rado stoje na raspolaganju za sva pitanja o području kojim vozite, a ponekad će biti i Vaši vozači / pratitelji na izletima.

Predstavnice naše agencije u Dubrovniku i okolici, uvijek ćete susresti nasmješene i spremne dati Vam sve potrebne informacije o mjestu Vašeg boravka i cijele regije. Možete ih sresti u zračnoj luci pri dolasku, na sastanku doborodošlice u Vašem hotelu ili se pridružititi jednoj od njih na jednom od naših izleta. 

Na otoku Lopud je naš vodič na izletima kajakarenja, brodskim izletima i ostalim aktivnostima. Većinu ljetnih mjeseci provodi na otoku Lopud pružajući uslugu najma kajaka i davajući sve potrebne informacije o otoku i našim ponudama izleta koje nudimo sa otoka. 

Imagemakers je tvrtka odgovorna za izvrstan design i programe naše web stranice.